Thursday, March 6, 2014

Setovi za uživanciju

Kada je dan kišovit, kao današnji, ništa mi nije slađe nego da se ušuškana u toploj sobi negujem i uživam!
Isto važi i za vetrovite ili snežne dane, ustvari za mene je lekovita ovakva vrsta predaha s vremena na vreme.
Najveći problem je, slatkih li muka, odlučiti sa čime se mackati :)

Volim da kupujem kozmetiku u setovima. Ponekada se u setu nađe proizvod koji možda i nemam naviku da koristim, ali sam uvek za isprobavanje novih stvari. Neki put se veoma prijatno iznenadim, a ako mi se baš ne svidi, uvek mogu da prosledim dalje. Ono što nekome ne odgovara, za nekoga drugog je možda savršeno :)

Avon Naturals

Avon Naturals ruža i čokolada

Kupljeno kao set za veoma povoljnu cenu. Nisam neki ljubitelj Avon Naturals linije, u prošlosti se dešavalo da budem razočarana prejakim i veštačkim mirisom. Imam veoma osetljiv njuh i mnogo puta mi se dešavalo da pošto se istuširam ili namažem nečime, da jedva dočekam da se vratim u kadu zato što mi se miris na mojoj koži ne sviđa, a dešavalo se čak i da mi bude muka.
Srećom ovaj setić je divan i baš sam zadovoljna!

Piling za telo sa čokoladom
Miriše kao sladoled od čokolade iz porodičnog pakovanja - njam njam! Blag je i nežan.

Losion za ruke i telo sa ružom i čokoladom
Miris me podseća na ratluk od ruže, samo je nekako mlečniji. Nisam baš merodavna da procenim koliko neguje budući da nemam problem sa suvom kožom tela. Svejedno uživam u mackanju. Nisam primetila da miris ima neko duže trajanje, ali u svakom slučaju je pravo uživanje dok se maže.

Sprej za telo sa ružom i čokoladom
Meni su ovi sprejevi nekako varijanta za osvežavanje tokom toplih dana, tako da će on sačekati neko lepše vreme, iako lepo miriše.


Aldo Vandini Comfort

Aldo Vandini Comfort Tahiti Vanilla & Macadamia

Ovo tehnički i nije set, nego sam ga ja sastavila naletevši na super sniženje. Aldo Vandini je inače malo skuplji nego što bih izdvojila za tuširalice, ali rekla bih da vredi. Prvo sam bila oduševljena dizajnom, zatim mirisom, a onda i učinkom.

Comfort krem kupka
Miriše na vanilu ali ne klasičnu, nego blaga vanila sa tropskim primesama (u nedostatku boljeg objašnjenja). Divna!

Comfort losion za telo
Nežna koža i miris koji traje ali je veoma blag, oseća se pri njuškanju i meni se to veoma dopada.

Comfort piling za telo
Nežan i blag piling u istoj mirisnoj noti kao kupka i losion.


Ziaja Coconut

Ziaja Coconut

Imam ga nedelju dana i potpuno sam se zaljubila! Ovo je prvo što sam isprobala od Ziaje. Ranije sam samo posmatrala njihove proizvode na policama, konkretno dizajn mi nije vikao "kupi me". Međutim, to se promenilo kada sam naletela na ovaj set, i to još na sniženju! 
Kokos set ima više varijanti. Neki imaju kremu za ruke umesto lip balma ili body butera. Pošto kremu za ruke retko koristim, odlučila sa se za ovaj.

Coconut body butter
Miris mi se toliko sviđa da sa vremena na vreme otvorim kutiju samo da bih je omirisala. S obzirom na to da je buter, veoma se brzo upija i ne ostavlja masnoću. Miris traje i traje, a ja obožavam miris kokosa!

Coconut creamy shower soap
Kremast i nežan sa predivnim mirisom kokosa.

Coconut lip balm
Najintrigantnije mi je izgledao u kutiji. Veoma je interesantan, bele je boje i struktura mu je sličnija bogatoj kremi nego lip balmu. Usne ga veoma brzo upiju i belilo nestane. Ne ostavlja sjajni trag, a usne su fino hidrirane, pretpostavljam da bi bio dobra podloga za mat ruž. Ne koristim iste, pa ne znam sa sigurnošću. Ja sam više za sjaj i šljokice :)



Koji su vaši omiljeni setovi za uživanciju?


6 comments:

  1. Moram da priznam da ne pojedujem niti jedan jedini set, sve nekako kupujem odvojeno, ali Vandini proizvodi me baš privlače, pogotovo zato što obožavam takve mirise. :)

    ReplyDelete
  2. Vandini proizvodi su divni. Preporučila bih ti da za početak probaš recimo losion :)

    ReplyDelete
  3. U ovakvim postovima gde nas "navuces" na neki proizvod bilo bi dobro da napises cenu i gde se moze kupiti :) Mirisi cokolade i ruze su jedin ikoje ne mogu da podnesm, ali zato kokos, pozeljan je u sto vecoj kolicini :D

    ReplyDelete
  4. Ne pamtim koliko šta košta, a ni ne želim da znam ;)

    ReplyDelete
  5. imam avonov set i divan je... piling sam skoro potrosila, malo ga jos ima, a sprej takodje ceka leto :D losion povremeno stavim, moja koza je suva, pa mi on nije dovoljan sto se nege tice, ali jednom nedeljno ga nanosim radi mirisa, divan je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će uskoro doći i lepši dani pa da i sprej možemo da koristimo :)

      Delete