Saturday, March 22, 2014

Nivea In-Shower Body Milk

Kada su se pojavila prva dva In-Showera, beli za normalnu kožu i tamno plavi za suvu, veoma su me zaintigirali. 
Pitala sam se da li je zaista moguće da se posle tuširanja samo namažeš, ispereš, obrišeš i gotovo, a da koža ostane hidrirana i meka, i samo se obučeš bez čekanja da upije i bojazni da će ostati tragovi na odeći.
Sećam se da su uz par ženskih časopisa davali testere u kesicama, i smatram da je to bio odličan poslovni potez, pošto od kada sam ih probala konstanto ih koristim :)
Reklame često ne daju pravu sliku o proizvodu, ali Nivea In-Shower stvarno funkcioniše!

Radim od 9 do 5, i s jedne strane nisam sva svoja dok se ujutru ne istuširam i sredim da ličim na čoveka (jedva se suzdržavam da tokom hladnih dana ne perem kosu izjutra), a sa druge strane ne ustaje mi se baš ni u šest sati kako bi se sređivala. Da bih pomirila te svoje dve strane i izbegla frustracije od ranog jutra, moje jutarnje spremanje je u nekoj brzinskoj varijanti i In-Shower mi zaista štedi vreme. Takođe mi je postao nezamenljiv na putovanjima, kada se prostor obično deli sa više ljudi i nije ok biti zaglavljen u kupatilu sat vremena :)

Na moju veliku radost, In-Shower porodica je proširena prvo sa Smooth Sensation, a onda i sa Honey & Milk i Cocoa & Milk. Čim sam ih ugledala na polici u Liliju, morala sam da ih kupim :)Evo i simpatične ilustracije kako se koriste :)

Iste ilustracije se nalaze i na poleđini pakovanja. Obratite pažnju i na upozorenje, better safe than sorry ;)Smooth Sensation 
Kao što mu i ime kaže, koža posle njega ostaje glatka i nežna (ostaje i posle ostalih).
Miris me podseća na klasičnu plavu Nivea kremu.


Honey & Milk
Miriše na med i mleko, a to na mene deluje opuštajuće i uljuljkujuće :)


Cocoa & Milk
Ne miriše kao klasičan kakao/čokolada. Ima baš neobičan miris, ne znam sa čime bih ga uporedila, ali je veoma prijatan.


Sva tri su sjajna i prosto ne znam koji bih izdvojila. Mirisi se nažalost ne zadržavaju na koži, ali se mekoća kože zadržava tokom celog dana, što je važnije.
Možda da postoji neki sa mirisom kokosa, taj bi mi definitivno bio omiljeni :)
Međutim, postoji kremasti gel za tuširanje :)


Volim Nivea gelove za tuširanje, a kokos obožavam, pa sam bila oduševljena kad sam ga ugledala.
Onda sam bila malo razočarana zato što miris nije "da se onesvestiš koliko je kokosan", već baš blag.
Posle tuširanja oduševljenje se vratilo jer je ovo jedan od najnežnijih gelova za tuširanje koje sam ikada probala. Obogaćen je uljem jojobe i verujem da bi bio dobar i za one sa nasuvljom kožom.

Definitivno, favoriti mogu da dolaze i odlaze, ali Nivea uvek o(p)staje :)

2 comments:

  1. Volim taj gel sa mirisom kokosa, kao i sve što miriše na kokos - tu smo iste :D
    Imala sam jedan In shower gel, i nije bio loš, ali mi je Balein "legao" bolje, pa predlažem da probaš i njihov, kada potrošiš zalihe, naravno :D

    ReplyDelete
  2. Budući da ih svakodnevno koristim, nameravam da ih sve isprobam, i Balein, a videla sam da je i Genera izbacila dva :D

    ReplyDelete