Monday, March 31, 2014

Essence Love Letters

Posle naporne radne nedelje počastila sam sebe sitnicama iz Essence Love Letters kolekcije. Čini mi se da je ova kolekcija baš zakasnila, verovatno je namenjena za period oko dana zaljubljenih, ali je svejedno preslatka da bi se propustila :)

Posebno je simpatičan hajlajter sa nazivom 01 Love Poem koji na sebi ima pesmicu :)Hajlajter je nežno breskvasto šimerast i verujem da ću ga svakodnevno koristiti :)Sjajevi u olovci u nijansama 01 Rosy in Love i 02 Dear Peach! su prvi sjajevi ove vrste koje sam kupila i moram da priznam da sam prijatno iznenađena.Kao balzam su, daju nežnu boju i blagi nelepljivi sjaj. Usne su posle njih meke, a poseban plus im je što mirišu na gumene bombone :)Lakovi su moj poseban fetiš i kupila sam ih sve iz ove kolekcije.
Nijanse su:
01 Rosy in love
02 I got a crush on blue!
03 Grey~headed lovebird
04 Dear Peach!
05 Inkheart
(tek sad sam skontala da ih nisam poređala po brojevima, oh well)Razmišljala sam se da li da kupim 05 Inkheart zato što retko nosim tamne lakove, al kad je bal nek je maskenbal :) Na njemu piše da je perfect for stampy set, i verujem da jeste zato što je malo gušći od ostalih i daje punu boju i u jednom premazu! Boja mu je više antracit nego crna. Imam jedan stampy set pa ću isprobati. I da, nije samo za slikanje, ja volim da nosim ovako svaki nokat druge boje, doduše samo vikendom :)

Senkice su zamišljene tako da sve osim jedne imaju odgovarajuću boju laka za nokte. Takođe, dve nijanse lakova imaju i odgovarajuće sjajeve.

Pigmentiranost je srednja, kao i kod većine Essence senki.
Na polovinu ruke sam nanela I love stage bazu.
Moram da priznam da mi je od svih stvarčica najveći favorit lak u nijansi 04 Dear peach! (palac)
Moji lakovi su:
1) Šljokičavi
2) U nekoj od omiljenih mi boja ~ ljubičastoj, tirkiznoj i pink
Nemam nijedan u sličnoj nijansi i zato mi se posebno dopada :)

Šta se vama najviše sviđa? :)

3 comments:

 1. Samo sam nabavila highlighter jer nisam baš jaka na tom području, imam tek 3 :D nisam nešto wow oduševljena, ali je iskoristiv :D paletica mi lijepo izgleda, ali samo za gledanje, jer to apsolutno nisu moje boje (možda samo zadnje dvije) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A da se ti i ja udružimo i delimo paletice, tebi tamne i neutralne nijanse, a meni boje duge? :D
   Šalim se, naravno ;)

   Delete
  2. Nemam ja ništa protiv :D ionako imam dosta paleta koje nisu dovoljno iskorištene jer ne koristim "boje duge" :P

   Delete