Sunday, March 23, 2014

Mojih top 10 zimskih favorita

Prošla je zima, kako kalendarski tako i što se tiče vremena - sunce nam se sve više smeši, a sve manje je zubato :)
Evo 10 proizvoda koje sam otkrila ove zime i često ih sa uživanjem koristila :)


Proizvodi za kosu:


Gliss Million Gloss Shampoo
Privukao me je svojom svetlucavom ambalažom :) Prijatnog je mirisa, dobro očisti kosu i ona je lepršava i sjaji se. Šamponi za sjaj često imaju tendenciju da se kosa od njih brže izmasti, ali to nije slučaj kod Million Glossa. Imam i Million Gloss masku i sa njom sam jako zadovoljna.

Shauma Cotton Fresh šampon za suvo pranje kose
Imam kosu koja se jako brzo masti, i imam utisak da nošenje kape zimi samo pogoršava situaciju. Isprobala sam dosta šampona za suvo pranje i ovaj mi je za sada najbolji (doduše još nisam probala veoma hvaljeni Batiste). 

Macadamia No Tangle Brush
Moram da priznam da mi ova četka nije izgledala ni malo privlačno. Kombinacija braon-zelena je kombinacija moje dve najneomiljenije boje. Međutim, posle mnogo dobrih recenzija koje sam pročitala ipak sam rešila da je kupim - na svu sreću! Četka je sjajna, nema kidanja kose, više ne mogu da zamislim češljanje bez nje.



Bellaoggi Lady Traveler Make Up Kit
Nisam ljubitelj paletica. Meni se ili neka boja baš svidi pa je stalno koristim, ili je ne pipam (što se da videti iz priloženog). Za doček Nove godine sam bila u Budvi i usput sam kupila ovu paleticu. Bila je na sniženju i koštala je oko nekih 6 eura, možda zato što je falična. Ima dve iste bež senkice, što je meni super jer tu senku koristim ispod obrva. Tak kada sam se vratila kući i isprobala je baš sam zažalila što nisam uzela još nešto od ovog proizvođača :( Senke i sjajevi su pristojnog kvaliteta, a posebno mi se svidelo rumenilo koje je baš onako za svaki dan. Kutijica je zaista zgodna za putovanja i ima ogledalo zaista pristojne veličine za šminkanje. Do nekog sledećeg putovanja ostaje mi samo da zurim u njihov sajt, imaju zaista preslatkih stvarčica, pogotovo raznih paleta.

Avon Satin nadlak
Otkako mi je stigao, samo njega koristim! Ne daje klasičan mat izgled, već posle njega nokti nekako više izgledaju kao svilene bombone. San snova u kombinaciji sa pastelnim tonovima.

Aldo Vandini Comfort losion za telo
Brzo se upija i predivnog je vanilastog mirisa koji traje.


Avon Ultra Colour Absolute u nijansi Pure Peony
Kada mi je stigao ovaj ruž, mislila sam da sam baš promašila boju. Ja uglavnom nosim hladne pink i lila nijanse, a ovo je baš topla nijansa. Međutim, sjajno mi stoji i još plus neguje usne. Definitivno ću uzeti još neku nijansu ovog ruža :)

Ziaja Coconut Lip Balm
Kupila sam ga u okviru kokos seta o kome sam pisala ovde. Iako su i kupka i buter sjajni, ovaj lip balm mi je baš prirastao za srce, da ne kažem za usne :) Nažalost, nisam videla da ima da se kupi pojedinačno, samo u okviru seta.

Deborah Milano Red Laque u nijansi 8
Deborah je moja omiljena dekorativna kozmetika. Proizvodi mogu da mi se svide manje ili više, ali me nijedan do sada nije razočarao. Sjajnog su dizajna i veoma kvalitetni. Ovaj tečni ruž me je zaista oduševio, daje predivnu pink boju i divan osećaj na usnama. Htela sam da uzmem još neku  nijansu, ali od ovih koje su uvežene kod nas nijedna mi se više ne sviđa.


I za kraj definitivno favorit broj 1 - Garnier Eye make-up remover 2in1



Ne znam šta bih bez njega! Imam osetljive oči i alergije na polen, pa mi oči često suze i uvek koristim vodootporne maskare. Njih je muka skinuti, ali ne i sa Garnierom. Bukvalno mi treba jedan tufer, sa svakom stranom očistim po jedno oko i to je to. Definitivno potvrđujem da je ultra-cleansing!
Što se tiče gušćih trepavica ne primećujem neku razliku iako mi je ovo treća bočica, mada jesam primetila da mi trepavice manje opadaju. Doduše, to je možda zato što više nema potrebe za trljanjem očiju da bi se skinula maskara :)



Da li ste isprobale nešto od mojih favorita?
Koji su vaši zimski favoriti?



2 comments:

  1. I mene je Gliss šampon privlačio ambalažom, ali nisam ga kupila jer mi nijedan njihov šampon nije odgovarao, a probala sam ih gotovo sve. Schaumin šampon za suho pranje sam probala, bio je dobar, ali ipak koristim Batiste ili Girlz Only iako nisam veliki fan tog tipa šampona, ponekad je potreban :)

    ReplyDelete
  2. Meni je nažalost potreban svaki drugi dan, pošto mi se mnogo masti kosa :(

    ReplyDelete