Sunday, June 1, 2014

Lovely Lavender Gel Duel ~ Avon Gel Finish Lavender Sky VS Deborah Gel Effect 19

Interesantno je kako čim jedna kozmetička kuća izbaci neku novotariju ostale je ubrzo slede sa sličnim proizvodima. To je odlično za nas kupce zato što mala razlika u sastavu utiče na to da li će nam nešto odgovarati ili ne, a takođe možemo i da naiđemo na slični efekat za mnogo manje novca.
Jedna od novotarija u poslednje vreme su lakovi sa gel efektom. Zamišljeni su kao baza, boja, nadlak i dugotrajnost sve u jednom.
Inače, ja redovno geliram nokte jer su moji slabi i bili su mi izvor velikog nezadovoljstva. Sada sam zadovoljna i iako uvek na nokte stavim gomilju šljokica, cvetića i leptirića, jako mi brzo dosade i otprilike posle nedelju dana počnem da ih lakiram :)






U levom uglu nalazi se Avon Gel Finish Lavender Sky. Boja je prava lavanda, a ovaj Sky u imenu je pretpostavljam zbog toga što u sebi ima taj sivkasti momenat tmurnog neba. Jako lepa boja, nenapadna i elegantna. Lak se fino maže i puna boja i sjaj se dobijaju u dva sloja, i zaista jedino što mogu da mu zamerim je što nigde na bočici ne piše ime, samo na kutijici. To mi je malo bezveze, ja svoje lakove držim na gomili u jednoj velikoj korpi i ne čuvam kutijice.
Ima 12 ml i košta 480 dinara, ali dragi Avon često ima popuste i akcije :)


U desnom uglu je Deborah Gel Effect 19. Nažalost ova linija Deborah lakova nema imena samo brojeve. Boja je divna ~ lavanda koja malo više vuče na ljubičasto. Lepo se maže i puna boja i sjaj se dobijaju sa dva sloja. Bočica je dosta slična GR Jolly Jewels bočicama, ali nije ista (proverila sam) i ima manju mililitražu 8,5 ml. Košta nešto više od 600 dinara. Srebrna slova na bočici su već počela da se brišu posle jednog lakiranja, na svu sreću broj je nalepljen na vrhu.








Veoma sam zadovoljna kvalitetom oba laka, zaista je dovoljno samo dva sloja za boju i sjaj i nadlak bi bio suvišan. Sigurno ću nabaviti još nijansi iz obe kolekcije :)

Obe nijanse su jako lepe pogotovo meni koja sam obožavalac svih boja iz spektra lavanda, lila, ljubičasta, ali pošto moram da izaberem biram Deborah Gel Effect 19! i to samo iz razloga zato što više volim jače i drečavije boje :)

Koja se nijansa vama više dopada?



4 comments:

  1. I ja sam svoje godinama gelirala, sve dok nisam gel skinula ovaj mjesec. Učim da funkcionišem bez njeg, ali mi je poznato to dadosade šljokice i cvjetići nakon 7 dana hahha :P obje su boje lijepe, ali meni se malo više sviđa avon :)

    ReplyDelete
  2. Avon gel finish je moj favorit, uzela sam Royal Vendetta i Envy kao test dugotrajnosti, i nisam ostala razočarana. Već planiram uzeti još par lakova, divan im je izbor nijansi. :)

    ReplyDelete
  3. Avon gel finish je ipak lepši :D Nije zato što je Avon, nego nekako ta nijansa je lepša i bolje ti pristaje. :D Poz!

    ReplyDelete